Skip to main content

Content die blijft hangen.

Onuitwisbaar is een full-service communicatiepartner die jouw bedrijf en/of organisatie op de kaart zet.

De kracht van een cross-media partner

Maximale impact

Een goede communicatiemix is onmisbaar! Laat een onuitwisbare indruk achter door de combinatie van video, foto, audio, design en copy te delen op verschillende platformen. Hierdoor bereik je een nóg groter doelpubliek voor maximale impact.

Eén aanspreekpunt voor alle media

Eén partner die jouw verhaal begrijpt en dat in verschillende mediavormen kan navertellen, is niet enkel krachtiger, maar ook veel efficiënter. Jouw verhaal is onze missie.

Budgetcontrole

Dankzij onze dienstenbundel zet je communicatie efficiënt in om je bedrijfsdoelstellingen te behalen en houd je jouw communicatie-uitgaven onder controle.

Wij helpen je graag verder met…

1

Audio, foto & video

Op zoek naar de ideale bedrijfsvideo, aftermovie, interviewvideo, fotoreportage of podcast? Wij hebben alles in huis om jouw bedrijf op een onuitwisbare manier vast te leggen.
2

Sociale media

Als content koning is, is distributie koningin. Wij nemen graag het beheer van jouw sociale media in handen.
3

PR & pers

Wil je echt impact maken op een groot doelpubliek? Wij voorzien sterke persberichten die ook een onuitwisbare indruk nalaten op de pers zodat zij jouw nieuws oppikken.
4

Copywriting

De aandacht trekken van de lezer en deze ook vasthouden tot het laatste punt van jouw artikel? Het schrijven van blogartikels, nieuwsberichten en publireportages behoort met verschillende journalisten in onze rangen tot onze core business.
5

Grafische ontwerpen

Overtref je concurrenten door te investeren in je visuele communicatie. Op nagenoeg alle sociale media is enkel een tekstbericht niet meer voldoende. Trek de aandacht naar jouw berichten met smaakmakende ontwerpen of laat ons een ontwerp maken voor jouw offline campagnes.
6

Evenementsdiensten

Organiseer je een event, maar kan je wel wat hulp gebruiken? Ook dat kan bij Onuitwisbaar: moderatie, presentatie, aftermovie, scripts opstellen, foto’s, licht en geluid, noem maar op!

Over ons, Onuitwisbaar

Onuitwisbaar staat voor communicatie die blijft hangen. Als crossmediabedrijf zetten we in op alle facetten van media. Met een welomlijnde boodschap als startpunt wordt een doeltreffende communicatiemix samengesteld.
Gesteund door de nodige knowhow biedt Onuitwisbaar u begeleiding van a tot z, of het nu gaat om beklijvende copywriting, spraakmakende audiovisuele producties, levendige sociale media, impactvolle perscommunicatie, onvergetelijke presentaties of cruciale mediahulp bij evenementen. Wij zorgen voor een onuitwisbare ervaring bij jouw doelpubliek.

Ik heb Onuitwisbaar nu nodig

Heb je snel of éénmalig een video, tekst, fotoreportage, podcast of hulp voor een event nodig? Schakel Onuitwisbaar meteen in voor een productie van topkwaliteit.

Totaalpakketten op lange termijn

Wil je een samenwerking op de lange termijn waarbij er maandelijks audiovisuele producties gemaakt worden en/of we jouw sociale media beheren? Ook dat kan bij Onuitwisbaar!