Skip to main content

Immo Vercammen uit Putte is een gevestigde waarde in de immowereld. Als moderne makelaars weten ze digitale marketing en communicatie naar waarde te schatten en durven ze innoveren om hun ambities te realiseren. Onuitwisbaar hielp bij het opbouwen en uitvoeren van de strategie, om het maximale te halen uit digitale kanalen.

Persoonlijke communicatie met de klanten is enorm belangrijk binnen de vastgoedwereld, maar online contact met potentiële klanten is minstens even belangrijk. Mensen bekend maken met hun diensten en met trends binnen de vastgoedwereld in het algemeen: dat is het doel.

Zo maak je een brede digitale strategie toch doeltreffend

Voor Immo Vercammen verzorgt Onuitwisbaar de verschillende sociale mediaplatformen zoals Facebook, LinkedIn, Instagram en Twitter. Maandelijks stelt onze ervaren social media manager een contentplan op waarbij aandacht gaat naar zowel vastgoedgerelateerde content als speciale inhaakdagen die we koppelen aan vastgoed – op een creatieve manier. We kijken steeds naar wat relevant is voor het bedrijf, echte communicatie op maat.

De uitwerking op visueel vlak is hierbij eveneens belangrijk. Een post zonder visual of foto valt minder op bij sociale mediagebruikers. Daarom zorgen we voor elke post die gemaakt wordt voor een passende visual in de huisstijl van Immo Vercammen.

Video die expertise in beeld brengt

Daarnaast zetten we voor Immo Vercammen sterk in op hét format van het moment: vastgoedtips in videoformaat op zowel de sociale media als op de website van Immo Vercammen. Door bepaalde onderwerpen uit te lichten in de vorm van een video, krijgt het publiek op een visuele manier te zien welke diensten Immo Vercammen aanbiedt. Zo wordt de expertise van de makelaars in beeld gebracht, wat vertrouwen inboezemt onder het motto show, don’t tell. Onuitwisbaar verzorgt het scenario, het opnemen en het monteren van deze video’s door ervaren copywriters, regisseurs en monteurs voor een professioneel resultaat.

Gedeelde expertise voor een duurzame samenwerking

De expertise van Immo Vercammen staat centraal in alles wat we doen. Elke maand schrijven we een blog rond een trend in de vastgoedwereld, een nieuwe wetgeving of een algemeen vastgoedonderwerp. De onderwerpen voor de blogs worden steeds gekozen in overeenstemming met Siemen en Steven, de experts ter zake. Deze blogs worden nadien omgezet in social mediacontent, nieuwsbriefitems en kunnen dienen als basis voor nieuwe video’s. Zo rendeert alle gecreëerde content optimaal.

Contentmarketing is belangrijk. Onuitwisbaar zorgt ervoor dat de content die wordt gebracht relevant en consistent is, en zijn juiste doelgroep bereikt. Het is de bedoeling om nieuwe klanten aan te trekken, maar ook om bestaande klanten te geïnteresseerd te houden zodat zij Immo Vercammen uitdragen als tevreden ambassadeurs. Zo bouwen we samen aan een duurzaam merk dat impact heeft.