Skip to main content

Over ons

Wie is er allemaal Onuitwisbaar? 

Net als Rome is Onuitwisbaar niet (uit)gebouwd op één dag, of door één persoon. Net als Rome leiden alle wegen naar ons. Iedereen heeft een verhaal te vertellen en wij helpen je graag bij het scherpstellen en brengen van het jouwe.


Maar wie zijn ‘wij’? We stellen je graag voor aan Ons Team. Onuitwisbare mensen, met onbetwiste capaciteiten en een onberispelijke staat van dienst. 

Bart de bruyn

Bestuurder

Hoofdredacteur, eindredacteur, mediatrainer, journalist, docent, producer, moderator, zaakvoerder en warme stem. Bart deed en doet nog meer dan dat, maar onze bingokaart was alvast vol. Met een enorme rugzak vol ervaring helpt hij bedrijven al jaren bij het brengen van hun boodschap.
In zijn vrije tijd vind je hem in het wiel van een Remco, Wout of Mathieu.

Jens De Wit

Content Lead

Met een verleden in journalistiek, PR en bedrijfscommunicatie heeft Jens alle drie de zijden van de contentmedaille gezien (ja, dat zijn er drie!). Gebeten door nieuws en actualiteit is hij thuis in verschillende sectoren.
In zijn vrije tijd probeert hij alle craft beers van het land te doorgronden. Hard labeur.

Evelynn Delbaen

Project Lead & Online Redacteur

‘I am inimitable, I am an original.’ Er is maar één Onuitwisbaar-collega die je zo vol overgave een Hamilton-quote zal horen zingen. Een overgave die ze moeiteloos vertaalt naar jouw sociale mediacampagnes.
In haar vrije tijd vind je haar in de heilige musicalzalen van Londen, New York en Antwerpen.

Kobe Nuyens

Redacteur

Kobe is de LeBron van Onuitwisbaar. Onvermoeibaar, creatief, altijd goedgeluimd. Hij steekt er bovenuit met zijn ideeën, maar ook omdat hij gewoon een grote jongen is. Wil je hem een plezier doen, dan is een cupje Aïki Noodles vaak al voldoende.
In zijn vrije tijd doet hij Bryant en James eruitzien als een bende groentjes.

Glenn De Hollander

Content Creator

Een verleden bij regionale televisie? Check. Jarenlange ervaring als cameraman en monteur bij dé mooiste voetbalclub van ’t land? Zeer zeker (al zullen sommige collega’s die claim betwisten). Glenn bekijkt de wereld op zijn geheel eigen manier, door de lens van zijn camera.
In zijn vrije tijd is hij bezig met sport. Voornamelijk voetbal en basketbal (bekijken).

Nienke Sels

Grafisch Vormgever & Productie

Nienke is het zout van ons team. Ze houdt van design en grafieken, en combineert die passie in haar grafisch design. (Klopt hé, Nienke?) Met haar verleden in productie produceert ze jouw dromen en plannen recht de realiteit in.
In haar vrije tijd is ze Kempisch.

Naast onze vaste medewerkers beschikken we over een uitgebreid netwerk aan externe specialisten. Samen realiseren we jouw plannen en behalen we jouw doelstellingen.

Wil jij samenwerken met deze gemotiveerde creatievelingen? Neem dan snel contact op!