Diensten - Onuitwisbaar producties
136
page,page-id-136,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Diensten

Audiovisuele Producties

Een beeld kan meer zeggen dan duizend woorden, maar dan moet het wel van goede kwaliteit zijn. Via Onuitwisbaar bent u daarvan verzekerd, aangezien het de expertise in huis heeft om een aantrekkelijk audiovisueel product te creëren. Een warm portret, een attractieve bedrijfsfilm of een krachtige testimonial: Onuitwisbaar weet er raad mee.

av
cj

Copywriting en Journalistiek

Door de juiste woorden op de juiste plek te zetten, kan uw boodschap flink aan kracht winnen. Bij Onuitwisbaar puzzelen we dan ook graag aan teksten op maat, wat voor stijl, kanaal of publiek u ook voor ogen heeft. Zo vindt uw verhaal vlot zijn weg.

Events

Op een evenement komt u rechtstreeks in contact met het publiek, een uitgelezen moment dus om uw verhaal over te brengen. Op voorwaarde dat het doordacht gebeurt natuurlijk. En net daar kan Onuitwisbaar voor zorgen. Dat doet het door een totaalconcept uit te denken dat naadloos aansluit bij uw boodschap. Als u dat wenst, kan Onuitwisbaar ook ter plekke de regie in handen nemen, zodat u zeker bent van een gestroomlijnd verloop.

ev
med

Mediatraining

De kans is reëel dat uw zaak of organisatie op een dag met de media te maken krijgt, zelfs als u hen niet opzoekt. In dat geval komt het erop aan voorbereid te zijn, zodat u zo goed mogelijk overkomt. Met een mediatraining van Onuitwisbaar, onder leiding van een lesgever die zelf nog journalist is geweest, staat u zonder schroom de pers te woord.

Presenteren en Modereren

Op zoek naar iemand die op uw event het woord kan voeren of een panelgesprek in goede banen kan leiden? Wilt u een product of dienst voorstellen aan het publiek op een professionele manier? Dan bent u bij Onuitwisbaar aan het goede adres.

13887131001_227accb79e_o
pr

Public Relations en Perscommunicatie

Hoe het publiek uw producten en diensten ziet, heeft een grote invloed. Onuitwisbaar kan u helpen om het imago van uw zaak te versterken of bij te stellen. De gewenste positionering vindt u met een gepaste communicatiemix, waarin perscommunicatie vaak onontbeerlijk is.

Sociale Media en Digitale Communicatie

Je kan er tegenwoordig niet meer omheen: al wie producten of diensten wil aanprijzen, kan maar beter actief zijn op de sociale media. Uw (potentiële) klanten zitten er immers ook. Toch is het niet vanzelfsprekend om er zomaar mee aan de slag te gaan: de interactie met het publiek is een zegen, maar houdt ook risico’s in. Door socialemediakanalen aan te maken of te beheren, springt Onuitwisbaar voor u in de bres. Bovendien kan u ook bijstand krijgen bij andere vormen van digitale communicatie, zoals Google-advertenties, blogberichten of e-mailcampagnes.

social