Diensten - Onuitwisbaar producties
136
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-136,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Diensten

Audiovisuele Producties

Een beeld kan meer zeggen dan duizend woorden, maar dan moet het wel van goede kwaliteit zijn. Onuitwisbaar heeft de expertise in huis om een aantrekkelijk audiovisueel product te creëren. Een warm portret, een attractieve bedrijfsfilm of een krachtige testimonial: Onuitwisbaar weet er raad mee.

DIENSTEN_audiovisuele producties
cj

Copywriting en Journalistiek

Door de juiste woorden op de juiste plek te zetten, kan uw boodschap flink aan kracht winnen. Bij Onuitwisbaar puzzelen we dan ook graag aan teksten op maat, wat voor stijl, kanaal of publiek u ook voor ogen heeft. Zo vindt uw verhaal vlot zijn weg.

Presenteren en Modereren

Op zoek naar iemand die op uw event het woord kan voeren of een panelgesprek in goede banen kan leiden? Wilt u op een professionele manier een product of dienst voorstellen aan het publiek? Dan bent u bij Onuitwisbaar aan het goede adres.

DIENSTEN_presenteren en modereren
pr

Public Relations en Perscommunicatie

Hoe het publiek uw producten en diensten ziet, heeft een grote invloed. Onuitwisbaar kan u helpen om het imago van uw zaak te versterken of bij te stellen. De gewenste positionering vindt u met een gepaste communicatiemix, waarin perscommunicatie vaak onontbeerlijk is.

Sociale Media en Digitale Communicatie

Je kan er tegenwoordig niet meer omheen: sociale media. Uw (potentiële) klanten zitten er immers ook. Toch is het niet vanzelfsprekend om er zomaar mee aan de slag te gaan: de interactie met het publiek is een zegen, maar houdt ook risico’s in. Door sociale mediakanalen aan te maken of te beheren, springt Onuitwisbaar voor u in de bres. Bovendien kan u ook bijstand krijgen bij andere vormen van digitale communicatie.

social
DIENSTEN_mediatraining

Mediatraining

De kans is reëel dat uw zaak of organisatie op een dag met de media te maken krijgt, zelfs als u hen niet opzoekt. In dat geval komt het erop aan voorbereid te zijn, zodat u zo goed mogelijk overkomt. Met een mediatraining van Onuitwisbaar, onder leiding van een lesgever die zelf nog journalist is geweest, staat u zonder schroom de pers te woord.

Events

Op een evenement komt u rechtstreeks in contact met het publiek, een uitgelezen moment dus om uw verhaal over te brengen. Op voorwaarde dat het doordacht gebeurt natuurlijk. Het totaalconcept dat we uitdenken, moet naadloos aansluiten bij uw boodschap. Als u dat wenst, kan Onuitwisbaar ook ter plekke de regie in handen nemen, zodat u zeker bent van een gestroomlijnd verloop.

DIENSTEN_events