Voka - Kamer van Koophandel - Onuitwisbaar producties
624
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-624,page-child,parent-pageid-465,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Voka – Kamer van Koophandel

Communicatie voor en over ondernemers

Of het nu gaat om presentaties, copywriting of audiovisuele projecten, Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen weten Onuitwisbaar vlot te vinden.

PROJECT_Voka_hoofd
PROJECT_Voka_foto1

Op het podium

De Dag Duurzaam Ondernemen, VokaMatch, Vliegende Starters, Family Business Happening, ondernemersdebatten, et cetera. Voka houdt uiteenlopende evenementen, maar kent met Bart De bruyn een presentator/moderator die alles in goede banen leidt.

In de pen

Onuitwisbaar kent de werkgeversorganisatie door en door, en heeft bovendien een sterke connectie met verschillende bedrijven. Dat resulteert in diverse copywritingopdrachten met onder meer artikels in het maandelijkse Ondernemersmagazine van Voka.

PROJECT_Voka_foto2

Achter en voor de camera

Starters kunnen bij Voka geregeld rekenen op een kennismakingsfilmpje. Met korte, dynamische montages introduceert Onuitwisbaar deze beginnende (student)ondernemers bij het grote publiek. Daarnaast zijn er nog tal van andere filmpjes waaraan Onuitwisbaar meewerkt, zo ging Bart De bruyn in 2019 langs bij de laureaten voor de Prijs Ondernemen.

Benieuwd naar meer?