Provincie Antwerpen - Onuitwisbaar producties
713
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-713,page-child,parent-pageid-465,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Provincie Antwerpen

Thuis in de provincie

De coronacrisis zorgt voor vele uitdagingen, vooral in de eventsector. Creatief omspringen met geplande congressen of beurzen is dan de boodschap. Precies daarom klopten onder meer de dienst Economie, Innovatie en Samenleven van provincie Antwerpen en POM Antwerpen bij Onuitwisbaar aan.

StraatInHetVizier_Provincie Antwerpen
StraatInHetVizier_Provincie Antwerpen_2

Straat in het Vizier

De provincie Antwerpen werkte 2,5 jaar nauw samen met vijf steden en gemeenten om hun winkelstraten nieuw leven in te blazen. Het resultaat van dat traject, een set van methodieken voor andere steden en gemeenten, werd voorgesteld via een digitaal slotevent. Onuitwisbaar dacht het concept mee uit, nam het productionele aspect op zich, legde een videoreeks vast op beeld en leidde het event op de dag zelf in goede banen.

We are Chemistry

POM Antwerpen organiseert jaarlijks het We Are Chemistry Jobevent om de ideale match te vinden tussen werkzoekenden en bedrijven in de chemie en life sciences. Fysiek uiteraard, maar daar stak COVID-19 een stokje voor. Het event werd tot twee keer toe verplaatst. Om de sfeer alsnog hoog te houden en in aanloop naar de nieuwe datum in 2021, werkte Onuitwisbaar een audiovisuele interviewreeks uit met belangrijke spelers uit de sector. Bart De bruyn leidde ook een tienkoppig panelgesprek in goede banen.

POMAntwerpen
Benieuwd naar meer?