Presentaties - Onuitwisbaar producties
630
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-630,page-child,parent-pageid-465,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Presentaties

Als een vis in ‘t water

Neem een creatieve talenknobbel voor vloeiende presentatieteksten, voeg daar een warme stem en een piekfijne présence aan toe en je krijgt met Bart De bruyn een presentator/moderator die je evenement een extra touch geeft. Bovendien is hij van alle markten thuis.

PROJECT_presentaties_hoofd
PROJECT_Presentaties_foto1

Ondernemen

Niet alleen bij Voka – Kamer Van Koophandel neemt Bart De bruyn regelmatig de micro op, ook in Standpunt bij de regionale televisiezender RTV neemt Bart ook de autogesprekken tussen twee ondernemers op zich. Ook een politiek debat is hem niet vreemd.

Cultuur

In de eigen gemeente Aartselaar verzorgt Bart De bruyn een vast format in de bibliotheek. Tijdens In gesprek met… ontvangt hij boeiende auteurs en gaat hij op zoek naar opvallende verhalen en anekdotes. Onder meer Ruben Van Gucht, Toni Coppers, Annelies Verbeke en Lize Spit passeerden reeds de revue.

PROJECT_presentaties_foto2
PROJECT_presentaties_foto3
PROJECT_presentaties_foto4

Sport

Ook in de sportwereld weet Bart De bruyn zich te manoeuvreren. Zo kruipt hij in het wiel van MTB-Dreamteam tijdens de jaarlijkse teamvoorstelling en toont hij zijn talenten – weliswaar op het podium en niet op de turnmat – tijdens de Turnshow van Sport- en Turnvereniging Jong & Vrij.

Benieuwd naar meer?