Perstablo - Onuitwisbaar producties
614
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-614,page-child,parent-pageid-465,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Perstablo

Eén concept, 10 video’s

Uw krantenwinkel, het hart van uw buurt. Je kan er tot ’s avonds laat een pakketje ophalen, krijgt er een persoonlijke ontvangst en kan er voor veel meer dan enkel de krant langs. Een duidelijk verhaal dat vraagt om een dynamische, korte videoreeks voor de vereniging van pers, tabak & Lotto-verkopers.

Opnames Perstablo 1

Handvol promotiefilmpjes

De finetuning van het script, productie, zoektocht naar figuranten, opnames, regie en montage. Het resultaat zijn vijf video’s, elk met een eigen verhaal maar allemaal met dezelfde boodschap: een krantenwinkel speelt een belangrijke sociale en nuttige rol in ieders buurt.

Aussi en Wallonie

In het Frans? Pas de problème. Zo is er van de Vlaamse promotiefilmpjes ook een kopie in Wallonië opgenomen. Dezelfde opdracht, maar dan voor zusterorganisatie ProDiPresse.

Perstablo

Was het nu –d, –t of –dt?

Perstablo biedt haar leden ook een magazine aan, voorzien van belangrijk info uit de sector, relevante evenementen en inspirerende testimonials. Interviews, het uitschrijven van artikels en een kritische eindredactie op het totaalplaatje. Onuitwisbaar zorgt ook voor een duidelijke communicatie op sociale media.

Een goede relatie

Als sectorfederatie houdt Perstablo de vinger aan de pols voor haar leden. Het belang van een doordachte, politieke communicatie met impact is hier dus zeker op zijn plaats. Ook met de pers houdt Onuitwisbaar een goede relatie.

Perstablo3
Benieuwd naar meer?