Mediahuis - Made in - Onuitwisbaar producties
466
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-466,page-child,parent-pageid-465,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Mediahuis – Made in

Made in Aartselaar

Onuitwisbaar mag Mediahuis – en in het bijzonder Made in – al jarenlang een trouwe partner noemen. Nadat Bart De bruyn in 2013 startte met Made in Kempen, worden de opdrachten steeds groter en uitdagender.

PROJECT_MadeIn_hoofd
PROJECT_MadeIn_foto1

Nieuwsbrieven

In 2013 neemt Bart De bruyn de nieuwsbrief van Made in Kempen op zich. Na een korte pauze volgen nadien ook nog Made in Mechelen en Made in Oost-Vlaanderen. Sinds 2018 is Bart De bruyn de vaste journalist van Made in Antwerpen en verzorgt Onuitwisbaar van donderdag tot en met zondag het nieuws op Made in Mechelen.

Publireportages

Naast de dagelijkse nieuwsbrieven omvat Made in ook publireportages. Onuitwisbaar verzorgt voor Made in interviews ter plaatse of telefonisch, copywriting en het publiceren van de content op de website en sociale media. En dat in alle 7 Made in-regio’s, van West-Vlaanderen tot Limburg.

PROJECT_MadeIn_foto2
Benieuwd naar meer?