Immo Vercammen - Onuitwisbaar producties
718
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-718,page-child,parent-pageid-465,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Immo Vercammen

Vastgoed is meer dan vier muren

Bij de start van de coronacrisis schakelde Immo Vercammen de expertise van Onuitwisbaar in. Onze snelle en flexibele aanpak leverde al snel een persartikel op dat door verschillende media meteen werd opgepikt. Het betekende de start van een duurzame samenwerking die intussen veel verder gaat dan perscommunicatie. Immo Vercammen kan rekenen op een totaalaanpak.

Immo Vercammen
Immo Vercammen_Tekoop

De huisstijl als basis

Een goede communicatie start bij een eenduidige en aantrekkelijke huisstijl. Onuitwisbaar friste de website op door enerzijds de teksten inhoudelijk sterker en aantrekkelijker te maken, en anderzijds het visuele aspect te verbeteren. Die look & feel werd meteen ook vertaald in de offline folders en op sociale media.

Crossmediale content

De website is geen statisch gegeven en daarom voedt Onuitwisbaar die geregeld met interessante blogartikels en audiovisuele vastgoedtips. Ideale content om ook je volgers op sociale media op de hoogte te houden of een overzicht aan klanten te geven in een maandelijkse nieuwsbrief. Onuitwisbaar zorgt ook voor gerichte perscommunicatie om de eigen acties van Immo Vercammen bekend te maken of om de expertise van het kantoor te laten gelden bij de actualiteit. Ook de opmaak van offline advertenties hoort daarbij.

Een woning wil je zien

In de vastgoedsector draait het natuurlijk om woningen en die wil je gezien hebben. Vandaag moeten kandidaat-kopers of -huurders echter in hun luie zetel al getriggerd worden om een bezoek in te plannen. In de omgevingsfilmpjes krijg je een eerste glimp van de woning, samen met enkele beelden van de omgeving. Want wees nu eerlijk: je wil toch weten waar je gaat wonen? Bij de reportagevideo krijg je een uitgebreide rondleiding in de woning en knoopt onze reporter het gesprek aan met de verkopers: ‘waarom vertrekken jullie?’ Een vraag die op ieders puntje van de tong ligt en hier al beantwoord wordt.

Benieuwd naar meer?