G-sport Vlaanderen vzw - Onuitwisbaar producties
600
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-600,page-child,parent-pageid-465,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

G-sport Vlaanderen vzw

Supporter van G-sport

G-sport Vlaanderen is een kenniscentrum voor alles wat met G-sport te maken heeft. Daarnaast is de organisatie ook betrokken bij tal van evenementen. Informeren én entertainen dus. Daar draagt Onuitwisbaar graag toe bij met een resem aan video’s.

PROJECT_Gsport_hoofd

Promotionele producties

G-sporters aan de start van een cyclocrosswedstrijd, de opbrengst van G-sport Vlaanderen’s crowdfundingcampagne, een aftermovie van een fundraisingdiner én als hoogtepunt een reclamespot in primetime op televisiezender één. G-sport Vlaanderen is alom aanwezig op uw netvliezen.

Informerende producties

Doof en sporten, hoe gaat dat samen? Welke verschillende sportrolstoelen bestaan er? En kunnen innovaties het dagelijkse leven van personen met een handicap veiliger maken? Vragen met een onderliggende boodschap die Onuitwisbaar met verduidelijkende filmpjes beantwoordt.

Benieuwd naar meer?