Antwerp Golf School - Onuitwisbaar producties
610
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-610,page-child,parent-pageid-465,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Antwerp Golf School

Hole-in-one met gerichte communicatieaanpak

Aan de hand van een crossmediale aanpak werd in 2019 de 30ste verjaardag van de Aartselaarse golfschool extra in de verf gezet. Dat leidde al snel tot een duurzame samenwerking die de totale communicatie van Antwerp Golf School omvat.

PROJECT_AGS_hoofd

Sociale media op punt

Een jaar boordevol activiteiten heeft een duidelijk communicatieplan nodig. Offline, maar ook online, op sociale media bijvoorbeeld. Per publicatie wordt doelbewust gekozen voor Facebook, LinkedIn, Twitter en/of Instagram als communicatiemiddel. Een afwisseling tussen foto’s, artikels en sfeerverslagen van voorbije evenementen zorgen voor een aantrekkelijke mix.

In contact met de pers

Sociale media en sfeervolle video’s zijn één ding. Een grote doelgroep wordt steeds bereikt, maar Antwerp Golf School is een familieclub en verwelkomt dan ook graag nieuwe leden. Hoe bereik je hen? Door af en toe ook eens de pers te halen met duidelijk verwoorde persberichten en de juiste perscontacten.

PROJECT_AGS_foto2
AGS

On- én offline

Antwerp Golf School is een club die zowel op als naast de green leeft. Hetzelfde geldt voor de communicatie: die staat zowel on- als offline sterk met onder meer ook folders en een eigen AGS-krantje.

Benieuwd naar meer?