Gemeente Aartselaar - Onuitwisbaar producties
606
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-606,page-child,parent-pageid-465,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Gemeente Aartselaar

Gedaan met saaie PowerPoints

Een boodschap die blijft hangen. Het motto van Onuitwisbaar komt duidelijk tot z’n recht bij de opdrachten voor gemeente Aartselaar. Want hoe zorg je voor een efficiënte communicatie voor nieuwe inwoners in je gemeente? Met beelden die een Aangenaam Aartselaar voorstellen natuurlijk.

PROJECT_gemeenteAartselaar_hoofd
PROJECT_gemeenteAartselaar_foto1

Gastheer van dienst

Voor tal van evenementen in de gemeente Aartselaar is Bart De bruyn een ervaren en graag geziene gastheer. Zo presenteert hij al vele jaren het Sportgala, de kerstmarkt, … Ook ontvangt hij in de bibliotheek regelmatig auteurs tijdens In gesprek met… .

Toon het met video

In plaats van standaard presentaties met PowerPoint bij de verwelkoming van nieuwe inwoners, gooit gemeente Aartselaar het over een andere boeg. Aan de hand van informatieve video’s worden de huidige dienstverlening en de troeven van de gemeente attractief en verduidelijkend voorgesteld. Een concept dat trouwens met minieme aanpassingen makkelijk up-to-date te houden is.

Benieuwd naar meer?