Over - Onuitwisbaar producties
310
page,page-id-310,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Over

OVER_Bart

Bart De bruyn

Bart De bruyn is de bezieler achter Onuitwisbaar. Na studies politieke wetenschappen, journalistiek en voordracht kiest hij voor een freelancecarrière in de media. Voor de regionale zenders ATV en RTV maakt hij in die periode onder meer provant.be, het boekenprogramma Bladwijzer, het economisch magazine EconomiX en verschillende verkiezingsshows.

 

Nadien is Bart enige tijd communicatieverantwoordelijke voor Voka-Kamer van Koophandel Mechelen en communicatieconsulent bij provincie Antwerpen, tot hij zich volledig op Onuitwisbaar focust.

 

Bart is als docent ook verbonden aan de mediaschool van Thomas More hogeschool in Mechelen.

Cedric Van Rompaey

Cedric Van Rompaey voltooit zijn studies communicatiewetenschappen aan de KU Leuven en een specialisatiejaar televisiejournalistiek aan Thomas More Mechelen allebei met een onderscheiding. Professionele ervaring doet hij op tijdens stages bij productiehuis deMENSEN als redacteur en bij regionale televisiezender RTV als videojournalist.

 

Meteen na zijn academische carrière, in oktober 2016, vervoegt Cedric Onuitwisbaar waar hij als redacteur en media manager uiteenlopende projecten op zich neemt.

OVER_Cedric
Margot_Onuitwisbaar

Margot Verfaillie

Margot Verfaillie start met de opleiding communicatiemanagement, met een specialisatie in public relations aan de Artesis Plantijn Hogeschool in Antwerpen. Tijdens deze studie voltooit ze haar stage bij de Antwerpse coworking space House of ape. Daar gaat ze aan de slag met het creëren van content, het onderhouden van sociale media en het organiseren van events. Nadien geniet Margot nog een tweede opleiding: journalistiek. Ze specialiseert zich in videojournalistiek en doet professionele ervaring op tijdens haar stage bij het productiehuis Lecter Media in Lint, waar ze meewerkt aan het televisieprogramma ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’, uitgezonden op VTM.

 

Margot sluit in december 2020 aan bij het team van Onuitwisbaar als online redacteur en productie-assistent.

David Acke

David Acke is de nieuwste telg van Onuitwisbaar. Na studies Taal- en Letterkunde aan de Universiteit Antwerpen komt hij bij productiehuis SBS terecht waar hij als redacteur aan de slag is voor verschillende Tv-programma’s. De wereld van de televisie ruilt hij daarna in voor die van de geschreven pers. Als freelance regiojournalist voor Het Laatste Nieuws Antwerpen covert hij het nieuws van de Koekenstad.

 

In april 2021 vervoegt David het team van Onuitwisbaar waar hij aan de slag gaat als redacteur.

DavidAcke_Onuitwisbaar
DriesDeVis_Onuitwisbaar

Dries De Vis

Dries De Vis volgt een opleiding Journalistiek (optie Audio) aan de Thomas More Hogeschool en heeft al heel wat ervaring achter de schermen. Bij Dedsit bedacht hij ideeën voor tv-programma’s als De Drie Wijzen en Voor de Leeuwen, hij schreef scenario’s voor de Instagram-serie Lam Gods Gezocht, werkte bij VI.BE (Poppunt) aan de uitwerking van Lokale Helden en was actief bij radiozenders als Qmusic en Studio Brussel.

 

Naast Onuitwisbaar is Dries ook actief als zanger en presentator in het theater en de tv-wereld. Als stemacteur verleent hij zijn stem aan diverse reclamespots, series en films van o.a. Ketnet, VTM kids & Disney Channel.

 

Dries sluit in mei 2021 aan bij het team van Onuitwisbaar als online redacteur en videomaker.

Freelancers & Partners

De expertise van Onuitwisbaar wordt versterkt met die van anderen. Dankzij goede contacten in de communicatie- en mediasector kan Onuitwisbaar voor specifieke (deel)opdrachten steeds rekenen op kwaliteitsvolle krachten, van cameramensen en copywriters, tot presentatoren en designers.

OVER_freelancers

Neem vandaag nog contact op.