Over - Onuitwisbaar producties
310
page,page-id-310,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Over

25911372412_630b008a20_o

Het Team

Bart De bruyn is de bezieler achter Onuitwisbaar. Na zijn studies politieke wetenschappen, journalistiek en voordracht koos hij voor een freelancecarrière in de media. Bart werkte voor de regionale televisiezenders ATV en RTV, waar hij onder meer provant.be, het boekenprogramma Bladwijzer, het economisch magazine EconomiX en verschillende verkiezingsshows maakte.

 

Voor Mediahuis verzorgde hij economische bijdragen voor Gazet van Antwerpen en Made in Kempen, wat hij momenteel nog steeds doet voor tal van opdrachtgevers. Nadat hij een tijdje communicatie- en persverantwoordelijke was voor Voka-Kamer van Koophandel Mechelen, vervult hij die taak nu halftijds bij de provincie Antwerpen. Bart is als docent ook verbonden aan de mediaschool van Thomas More hogeschool in Mechelen.

Cedric Van Rompaey is de jongste en tevens eerste versterking van Onuitwisbaar bvba. Na een onderscheiding in zijn studies communicatiewetenschappen aan de KU Leuven te hebben gehaald, koos hij ervoor om ook de journalistieke weg te bewandelen. Hij voltooide, eveneens met onderscheiding, het verkorte traject van de opleiding televisiejournalistiek aan Thomas More Mechelen. Tijdens zijn academische carrière deed Cedric ook professionele ervaring op aan de hand van stages. Bij productiehuis deMENSEN ging hij aan de slag als redacteur en hij was actief als videojournalist op de nieuwsredactie van regionale televisiezender RTV. De bewuste keuzes die Cedric de voorbije jaren heeft gemaakt, hebben zijn capaciteiten grondig vorm gegeven. Capaciteiten die hij nu ten volle benut en als redacteur en media manager bij Onuitwisbaar verder uitbouwt.

cedric
team

De expertise van Onuitwisbaar wordt aangevuld met die van anderen. Dankzij onze contacten in de communicatie- en mediasector kan Onuitwisbaar voor specifieke (deel)opdrachten steeds rekenen op kwaliteitsvolle krachten, van cameramensen en copywriters, tot presentatoren en designers.

Het verhaal

Onuitwisbaar staat voor communicatie die blijft hangen. Met een welomlijnde boodschap als startpunt, wordt een doeltreffende communicatiemix samengesteld. Gesteund door de nodige knowhow, biedt Onuitwisbaar u begeleiding van a tot z, of het nu gaat om copywriting, audiovisuele producties, sociale media, perscommunicatie, presentaties of events. Aan de hand van een uitgekiend communicatieplan worden verschillende kanalen op elkaar afgestemd, zodat een wervend verhaal ontstaat dat indruk nalaat. Want bij Onuitwisbaar is één plus één gelijk aan drie.

Neem vandaag nog contact op.