Over - Onuitwisbaar producties
310
page,page-id-310,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Over

OVER_Bart

Bart De bruyn

Bart De bruyn is de bezieler achter Onuitwisbaar. Na studies politieke wetenschappen, journalistiek en voordracht kiest hij voor een freelancecarrière in de media. Voor de regionale zenders ATV en RTV maakt hij in die periode onder meer provant.be, het boekenprogramma Bladwijzer, het economisch magazine EconomiX en verschillende verkiezingsshows.

 

Nadien is Bart enige tijd communicatieverantwoordelijke voor Voka-Kamer van Koophandel Mechelen en communicatieconsulent bij provincie Antwerpen, tot hij zich volledig op Onuitwisbaar focust.

 

Bart is als docent ook verbonden aan de mediaschool van Thomas More hogeschool in Mechelen.

Cedric Van Rompaey

Cedric Van Rompaey voltooit zijn studies communicatiewetenschappen aan de KU Leuven en een specialisatiejaar televisiejournalistiek aan Thomas More Mechelen allebei met een onderscheiding. Professionele ervaring doet hij op tijdens stages bij productiehuis deMENSEN als redacteur en bij regionale televisiezender RTV als videojournalist.

 

Meteen na zijn academische carrière, in oktober 2016, vervoegt Cedric Onuitwisbaar waar hij als redacteur en media manager uiteenlopende projecten op zich neemt.

OVER_Cedric
OVER_Maarten

Maarten Van Caesbroeck

Zijn opleiding journalistiek geniet Maarten Van Caesbroeck aan Thomas More Mechelen, waar hij zich specialiseert in videojournalistiek. Professionele ervaring doet hij op met een stage bedrijfsjournalistiek bij Atlas Integratie en Inburgering, waar hij anderstalige nieuwkomers interviewt en de sociale media verzorgt.
Maarten vervoegt in oktober 2019 als derde redacteur het team van Onuitwisbaar, net na zijn opleiding aan Thomas More.

Freelancers & Partners

De expertise van Onuitwisbaar wordt versterkt met die van anderen. Dankzij goede contacten in de communicatie- en mediasector kan Onuitwisbaar voor specifieke (deel)opdrachten steeds rekenen op kwaliteitsvolle krachten, van cameramensen en copywriters, tot presentatoren en designers.

OVER_freelancers

Het verhaal

Onuitwisbaar staat voor communicatie die blijft hangen. Met een welomlijnde boodschap als startpunt, wordt een doeltreffende communicatiemix samengesteld. Gesteund door de nodige knowhow, biedt Onuitwisbaar u begeleiding van a tot z, of het nu gaat om copywriting, audiovisuele producties, sociale media, perscommunicatie, presentaties of events. Aan de hand van een uitgekiend communicatieplan worden verschillende kanalen op elkaar afgestemd, zodat een wervend verhaal ontstaat dat indruk nalaat. Want bij Onuitwisbaar is één plus één gelijk aan drie.

Onuitwisbaar in de media

Neem vandaag nog contact op.