Over - Onuitwisbaar producties
310
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-310,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Over

OVER_Bart

Bart De bruyn

Bart De bruyn is de bezieler achter Onuitwisbaar. Na studies politieke wetenschappen, journalistiek en voordracht kiest hij voor een freelancecarrière in de media. Voor de regionale zenders ATV en RTV maakt hij in die periode onder meer provant.be, het boekenprogramma Bladwijzer, het economisch magazine EconomiX en verschillende verkiezingsshows.

Nadien is Bart enige tijd communicatieverantwoordelijke voor Voka-Kamer van Koophandel Mechelen en communicatieconsulent bij provincie Antwerpen, tot hij zich volledig op Onuitwisbaar focust.

Bart is als docent ook verbonden aan de mediaschool van Thomas More hogeschool in Mechelen.

Jolien Ceulemans

Jolien Ceulemans voltooit een opleiding Journalistiek aan Thomas More Mechelen, afstudeerrichting Tekst & Beeld. Dat doet ze met onderscheiding. Professionele ervaring als redacteur doet ze op tijdens haar stage bij het magazine Culinaire Ambiance. Na het behalen van haar diploma proeft Jolien een eerste keer van het werkveld. Als jobstudent maakt ze deel uit van de redactie van nationale televisiezender TV Plus.

Nadien zet ze haar professionele carrière verder als marketingcoördinator bij Van der Valk hotel Mechelen en schrijft ze als freelancer mee aan enkele mooie verhalen.

In mei 2022 vervoegt Jolien het team van Onuitwisbaar als Redacteur – Project Lead. Voor die rol haalt ze haar vlotte pen boven en maakt ze sterke projecten sterker. 

MicrosoftTeams-image
Onuitwisbaar_LaurensPlees1

Laurens Plees

Na afgestudeerd te zijn als journalist en leerkracht gaat Laurens aan de slag als content marketeer en brand manager bij het Antwerpse autodeelsysteem Poppy Mobility. Nadien zet hij zijn professionele carrière verder bij twee marketing agencies (Atlasnine en Tunity) als digital content marketeer.

Een rugzak aan ervaring die Laurens sinds februari 2022 gebruikt om de klanten van Onuitwisbaar te voorzien van krachtige verhalen in tekst- en beeldvorm. Als creative lead staat hij in voor de creatie van foto’s, video’s en designs en waakt hij over de kwaliteit van het creatieve proces.

Evelynn Delbaen

Evelynn Delbaen voltooit een opleiding communicatiewetenschappen aan de Universiteit Antwerpen, afstudeerrichting Mediastudies. Na het behalen van haar diploma gaat ze voor een half jaar studeren in New York, waar ze haar Engels perfectioneert.

Een avontuur dat ze een vervolg geeft met een extra opleiding aan Thomas More Mechelen, richting International Media & Entertainment Business. Daarbij doet ze ervaring op bij productiehuis Dedsit en werkt ze mee aan “James, De Musical” als productieassistent.

In november 2021 vervoegt Evelynn het team van Onuitwisbaar als productieassistent en (online) redacteur.

AVA
OVER_freelancers

Freelancers & Partners

De expertise van Onuitwisbaar wordt versterkt met die van anderen. Dankzij goede contacten in de communicatie- en mediasector kan Onuitwisbaar voor specifieke (deel)opdrachten steeds rekenen op kwaliteitsvolle krachten, van cameramensen en copywriters, tot presentatoren en designers.