Over - Onuitwisbaar producties
310
page,page-id-310,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Over

OVER_Bart

Bart De bruyn

Bart De bruyn is de bezieler achter Onuitwisbaar. Na studies politieke wetenschappen, journalistiek en voordracht kiest hij voor een freelancecarrière in de media. Voor de regionale zenders ATV en RTV maakt hij in die periode onder meer provant.be, het boekenprogramma Bladwijzer, het economisch magazine EconomiX en verschillende verkiezingsshows.

 

Nadien is Bart enige tijd communicatieverantwoordelijke voor Voka-Kamer van Koophandel Mechelen en communicatieconsulent bij provincie Antwerpen, tot hij zich volledig op Onuitwisbaar focust.

 

Bart is als docent ook verbonden aan de mediaschool van Thomas More hogeschool in Mechelen.

Cedric Van Rompaey

Cedric Van Rompaey voltooit zijn studies communicatiewetenschappen aan de KU Leuven en een specialisatiejaar televisiejournalistiek aan Thomas More Mechelen allebei met een onderscheiding. Professionele ervaring doet hij op tijdens stages bij productiehuis deMENSEN als redacteur en bij regionale televisiezender RTV als videojournalist.

 

Meteen na zijn academische carrière, in oktober 2016, vervoegt Cedric Onuitwisbaar. Vandaag neemt hij de rol op van content strateeg, waarbij hij klanten van dichtbij begeleidt in het uitzetten van een crossmediale communicatiestrategie.

OVER_Cedric
DavidAcke_Onuitwisbaar_Crop

David Acke

Na studies Taal- en Letterkunde aan de Universiteit Antwerpen komt David Acke bij productiehuis SBS terecht waar hij als redacteur aan de slag is voor verschillende TV-programma’s. De wereld van de televisie ruilt hij daarna in voor die van de geschreven pers. Als freelance regiojournalist voor Het Laatste Nieuws Antwerpen covert hij het nieuws van de Koekenstad.

 

In april 2021 vervoegt David het team van Onuitwisbaar waar hij aan de slag gaat als redacteur.

Dries De Vis

Dries De Vis volgt een opleiding Journalistiek (optie Audio) aan de Thomas More Hogeschool en heeft al heel wat ervaring achter de schermen. Bij Dedsit bedacht hij ideeën voor tv-programma’s als De Drie Wijzen en Voor de Leeuwen, hij schreef scenario’s voor de Instagram-serie Lam Gods Gezocht, werkte bij VI.BE (Poppunt) aan de uitwerking van Lokale Helden en was actief bij radiozenders als Qmusic en Studio Brussel.

 

Naast Onuitwisbaar is Dries ook actief als zanger en presentator in het theater en de tv-wereld. Als stemacteur verleent hij zijn stem aan diverse reclamespots, series en films van o.a. Ketnet, VTM kids & Disney Channel.

 

Dries sluit in mei 2021 aan bij het team van Onuitwisbaar als online redacteur en videomaker.

DriesDeVis_Onuitwisbaar_Crop
StephanDugardyn_Onuitwisbaar2

Stephan Dugardyn

Na zijn studies communicatiewetenschappen aan de Universiteit Gent gaat Stephan Dugardyn aan de slag als creatieve marketeer bij sauzen La William en PR-communicatiebureau Manley. Hij doet ervaring op als sociale media expert bij Red Bull en uiteindelijk start hij als zelfstandige in videoproductie. Die drie expertises bundelt hij nu bij Onuitwisbaar.

 

Aandacht trekken vanaf de eerste seconde in een online media jungle, ziet Stephan dus als een must. Die aandacht behouden, jouw doelpubliek inspireren en ook engageren met creatieve content, dat helpt hij mee realiseren voor jouw diensten of product.

 

Stephan sluit in november 2021 aan bij het team van Onuitwisbaar als videomaker – grafisch vormgever.

Evelynn Delbaen

Evelynn Delbaen voltooit een opleiding communicatiewetenschappen aan de Universiteit Antwerpen, afstudeerrichting Mediastudies. Na het behalen van haar diploma gaat ze voor een half jaar studeren in New York, waar ze haar Engels perfectioneert.

 

Een avontuur dat ze een vervolg geeft met een extra opleiding aan Thomas More Mechelen, richting International Media & Entertainment Business. Daarbij doet ze ervaring op bij productiehuis Dedsit en werkt ze mee aan “James, De Musical” als productieassistent.

 

In november 2021 vervoegt Evelynn het team van Onuitwisbaar als productieassistent en (online) redacteur.

Onuitwisbaar_EvelynnDelbaen_Crop
OVER_freelancers

Freelancers & Partners

De expertise van Onuitwisbaar wordt versterkt met die van anderen. Dankzij goede contacten in de communicatie- en mediasector kan Onuitwisbaar voor specifieke (deel)opdrachten steeds rekenen op kwaliteitsvolle krachten, van cameramensen en copywriters, tot presentatoren en designers.

Neem vandaag nog contact op.